EasyNews

Easynews biedt een uniek voordeel ten opzichte van andere services, web Usenet-toegang. Beginners zullen waarderen hoe eenvoudig het is om de webinterface te gebruiken. Anders zou je een Usenet-provider moeten kiezen, een nieuwslezer zoeken en configureren en bestandshulpprogramma’s verzamelen om aan de slag te gaan. Voor beginnende en gevorderde gebruikers biedt de webinterface snelle toegang tot inhoud zonder dat daarvoor een NZB-site of headers nodig zijn. Downloaden van uw favoriete webbrowser of mobiel apparaat.

U kunt aan de slag met de gratis proefperiode van Easynews voor 14 dagen. Het is een geweldige manier om de webinterface en NNTP-toegang gratis te testen. Ik denk dat je na een paar dagen gebruik behoorlijk onder de indruk zult zijn van de webinterface. Kodi-gebruikers zullen Easynews ook waarderen als een premium content-bron.

Easynews biedt een breed scala aan Usenet-plannen op basis van uw behoeften:

We raden u aan te beginnen met een Easynews Classic-account. Als u vervolgens van de webclient geniet en meer maandelijkse bandbreedte wilt, kunt u altijd upgraden naar een groter plan. Afhankelijk van je gebruik kan het dataverkeer snel oplopen.

Het onbeperkte NNTP-account is geweldig voor diegenen die veel downloaden en het prettig vinden om een ​​nieuwslezer te gebruiken. Voor $ 19,93 per maand ($ 9,98 Easynews Classic + $ 9,95 onbeperkt NNTP) kun je de webinterface gebruiken en genieten van onbeperkte NNTP-toegang via je favoriete Usenet-client.

Easynews biedt ook onbeperkte NNTP Usenet-toegang voor $ 9,95 per maand als u de webinterface niet nodig hebt. Het verschil is dat je een nieuwslezer gebruikt om te downloaden. Voor $ 9,95 is het NNTP-plan een grote waarde.

bij Easynews betaalt u terwijl u geniet van de snelle servers en kunt u op elk gewenst moment annuleren. & nbsp; Ze bieden verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard-, contant geld- en inmailopties. & nbsp; Er is ook een geld-terug-geld-teruggarantie voor alle nieuwe abonnees.

Laten we in de Easynews-webinterface duiken. De webinterface biedt alles wat je nodig hebt om content te vinden, downloaden en streamen. Het begint met de Global Search-functie. Hier kunt u zoeken naar inhoud in nieuwsgroepen. Filteren op bestandstype, datum, kwaliteit en meer. Bekijk afbeeldingen en videominiaturen. Als de inhoudsselectie meerdere bestanden bevat, kunt u deze in een zipbestand rollen. De Zip Manager kan ook worden gebruikt om bestanden in de wachtrij te zetten om te downloaden terwijl u verder gaat met iets anders.

Easynews heeft een zeer handige automatische unRAR en automatische par-functie die op de achtergrond werkt. Wanneer RAR-bestanden naar Usenet worden gepost, kunt u sommige of alle inhoud downloaden zonder WinRAR of een vergelijkbaar hulpprogramma. De functie Auto Par past automatisch PAR-bestanden toe indien beschikbaar. Dit betekent dat E
Easynews fouten en ontbrekende onderdelen zal herstellen met behulp van de PAR-bestanden.

Klanten van Easynews hebben toegang tot 3500+ dagen NNTP binaire retentie en tot meer dan 3500 dagen webretentie. Het voltooiingspercentage is meer dan 99%, wat betekent dat de kwaliteit erg goed is. De combinatie van NNTP / webinterface is een voordeel ten opzichte van andere Usenet-providers. Dit geeft u het gemak van browsen en downloaden via de webinterface, met de zekerheid dat de oudste inhoud beschikbaar is via NNTP.

Easynews NNTP-toegang is erg snel. We downloaden bijna 160 Mbps. De webclient presteert goed met snelheden die goed zijn voor het streamen van inhoud. De Easyboost-webversneller is geweldig voor het maximaliseren van de prestaties. Tijdens het testen verdubbelde de Boost 4-methode bijna onze downloadsnelheid.

Degenen die de webinterface gebruiken, loggen eenvoudig in op de
Easynews-website om toegang te krijgen tot de service. Als u hun NNTP-service met SABnzbd van een andere Usenet-client wilt gebruiken, hebt u de volgende nieuwe serverinformatie nodig.

Europees NNTP server adres:

Ben je overgestapt naar IPv6?
In dat geval heeft Easynews zijn servers ook aangesloten op het IPv6 netwerk van europa
. Ze zijn een van de enige Usenet-providers die IPv6-servers aanbieden.

Easynews IPv6 NNTP server address:

Easynews biedt onbeperkte NNTP-toegang en tussen 20 en 150 optredens van webdownloads per maand, afhankelijk van het door u gekozen abonnement. Alle drie de webplannen bevatten gratis bandbreedtebonussen. Ze geven korting op NNTP-downloads van 25% voor het coderen van overheadkosten en headers zijn gratis. Nog beter, alle ongebruikte optredens worden doorgerold voor toekomstig gebruik.

Easynews heeft een NO LOGGING ploicy en registreert geen downloads. Ze verwijderen ook X-headers van alle berichten om anonieme berichten toe te staan. SSL-codering is gratis voor alle leden. Alternatieve poorten zijn ook beschikbaar. Privacybewuste gebruikers kunnen ook VPN-toegang toevoegen. Het is inbegrepen bij hun Big Gig-plan.

Kort gezegd: Easynews maakt uitstekend gebruik van de voordelen van hun Usenet-webinterface. Het onderscheidt hen van andere toonaangevende Usenet-providers en biedt beginners een eenvoudige manier om aan de slag te gaan. Easynews is ook de beste keuze voor Kodi-gebruikers. We raden u aan zich aan te melden voor een gratis proefperiode van 14 dagen en de webclient zelf te ervaren.

BEZOEK DE WEBSITE VAN Easynews

PURE VPN – The fastest VPN of April 2019

Meer weten hoe je The Pirate Bay weer kan bereiken?