ExpressVPN Review

Algenene informatie over ExpressVPN

ExpressVPN is ongetwijfeld één van de bekendste VPN-diensten, en dat dankzij het gebruiksgemak en de kwaliteit die de service biedt. Zo maakt de service gebruik van apps voor zowel smartphones als desktops, en daarbij beschikt het over meer dan 100 serverlocaties. Daarbij is het uiterst eenvoudig om met de VPN te verbinden: een paar muisklikken volstaan om dat voor elkaar te krijgen

Onbeperkt data? Ja
Gelijktijdige verbindingen 3
VPN Protocollen OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSEC, IPSEC, IKEv2
Locatie hoofdkantoor Verenigde Staten van Amerika
Link ExpressVPN website

ExpressVPN Feature

 • Gelijktijdig verbinding maken met 3 apparaten.
 • 30 dagen geld-terug garantie (je kan probleemloos opzeggen, no strings attached).
 • Netflix-ondersteuning.
 • Anoniem downloaden van torrents via P2P-netwerken is geen enkel probleem.
 • Sterke encryptiemogelijkheden.
 • Zeer hoge snelheden vanwege de snelle verbindingen van hun servers.
 • Apps voor mobiele apparaten zijn gratis beschikbaar.
 • Compatibiliteit met verschillende besturingssystemen (Windows, Mac, iOS, Android, Linux).
 • Eenvoudige aansluiting op VPN-servers met 1 klik.
 • 145 + serverlocaties in 94 landen.
 • Support team is 7 dagen per week beschikbaar via de website.
 • Deblokkeren van websites en services die niet toegankelijk zijn in uw land:

Betalingsmogelijkheden

Alle gangbare betalingsmethoden worden bij ExpressVPN ondersteund.
Ook iDeal betalingen zijn mogelijk waardoor je geen credit card, PayPal of Bitcoin nodig.

Voor alle volledigheid, bij ExpressVPN kan je betalen met: IDEAL, PayPal, Bitcoin, Credit card, PaySafeCard, Giropay, Alipay, CashU, Mister Cash, Poli, SOFORT Banking, Boleto Bancario, DineroMail 7eleven, DineroMail Oxxo, DineroMail Bank Transfer, DineroMail ServiPag, Przelewy24, ELV, EPS.

Privacy en logging policy

De primaire doelstelling van de meeste klanten wanneer ze kiezen voor een VPN-dienst is het hebben van een goede beveiliging en privacy op het internet. ExpressVPN versleutelt jouw gegevens met behulp van een veilige encryptiesleutel op het hoogste niveau volgens de internationale normen (256-bit encryptie). Naast de beveiliging voor thuis- en zakelijke gebruikers is er ook speciale hotspot-bescherming die een extra beveiliging toevoegt als je gebruik maakt van een openbaar Wifi-netwerk op bijvoorbeeld een luchthaven, busstation of treinstation.
ExpressVPN zorgt er ook voor dat er geen gegevens verstrekbaar zijn aan derden, er worden namelijk geen gebruikerslogs bijgehouden van jouw internetsessies. Waar normaal gesproken jouw internetprovider kan zien welke sites je bezocht hebt, loopt nu al het internetverkeer via ExpressVPN. ExpressVPN versleutelt en anonimiseert jouw internetverkeer, en niemand kan het nog inzien. Ook ExpressVPN zelf houdt geen gebruikerslogs bij van jouw online gedragingen. Dit betekent dat jouw acties op het internet nergens worden opgeslagen en ook niet nagezocht kunnen worden. Mocht er een externe partij aankloppen bij ExpressVPN om gegevens op te vragen over iemands surfgedrag, dan kunnen deze gegevens niet overgedragen worden omdat ze simpelweg nergens opgeslagen zijn.

 

Server locaties

Het serverpark van ExpressVPN is één van de grootste van alle VPN providers. Met meer dan 1500+ server locaties in 94 landen heb je keus zat. Nooit meer wachten op een goede verbinding, je kan altijd direct aan de slag zonder overbelaste servers.

ExpressVPN gebruiken

ExpressVPN heeft een aantal op maat gemaakte applicaties voor diverse besturingssystemen.
ExpressVPN biedt namelijk software voor:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows XP
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Mac OS X
 • Ubuntu
 • DD-WRT Routers
 • iPad
 • iPhone
 • Android

De apps van ExpressVPN zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken op al je devices. Daarnaast staat ExpressVPN het je toe met 3 devices tegelijk verbinding te maken op hetzelfde abonnement. Zowel op computer als op mobiel hebben wij ExpressVPN als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.

Helpdesk en ondersteuning

ExpressVPN heeft een uitgebreide FAQ-pagina met daarop handleidingen voor Windows, Mac OS X, vele mobiele apparaten en DD-WRT compatible routers. Kom je er even niet uit?

De helpdesk van ExpressVPN is te bereiken per e-mail, live chat en via het IPVanish forum. Het snelste is natuurlijk live chat maar zoals bij de meeste VPN providers is de live chat niet altijd beschikbaar.

ExpressVPN abonnementen

Je krijgt bij elk ExpressVPN abonnement toegang tot alle server locaties. Het enige verschil zit in de periode en prijs per maand. Je kan kiezen tussen een maand, kwartaal of jaarabonnement waar je extra hoge korting krijgt bij een jaarabonnement (scheelt bijna de helft).

Omgerekend is de goedkoopste optie een jaarabonnement. Zo bespaar je bijna 50% en betaal je maar $6,49 per maand in plaats van $10,-

1 maand – $12,95 per maand 12 maanden – $8,32 per maand 3 maanden – $9,99 per maand
Maandelijks wordt $12,95 gefactureerd.
30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
Elke 12 maanden wordt $99,95 gefactureerd.
30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bespaar 35%

Start gratis trail

Elke 6 maanden wordt $59,95 gefactureerd.
30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
Gratis proberen? Dat kan!

Je kan een VPN abonnement afsluiten via de ExpressVPN website voor een maand, kwartaal of een jaar.
ExpressVPN hanteert een 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie, zo kan je de VPN gratis proberen zonder enig risico.

Beoordeling en ervaringen met ExpressVPN

ExpressVPN is een van de best gewaardeerde VPN-diensten omdat ze een combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak bieden. Hoewel ze niet de goedkoopste aanbieder zijn, is hun all-inclusive benadering erg fijn: ExpressVPN biedt onbeperkte bandbreedte voor al je apparaten in één enkel pakket. Het VPN-netwerk is van hoge kwaliteit, ook in vergelijking met concurrenten. Het beste van alles is de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie voor alle abonnementen, je hebt dus niets te verliezen. ExpressVPN heeft dermate veel vertrouwen in haar diensten dat ze deze garantie probleemloos kunnen bieden, omdat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn.

IPVanish VPN Score

Gebruiksvriendelijkheid 90 punten
Server lokaties 90 punten
Snelheid 100 punten
Privacy 90 punten
Klantenservice 95 punten
TOTAAL: 93/100 punten