UsenetBucket

Web site: UsenetBucket

UsenetBucket is een Usenet-provider met servers over de hele wereld maar gevestigd in Nederland met veel geweldige functies tegen concurrerende prijzen. Ze beweren dat hun unieke service veilige betalingen, 24/7 ondersteuning en SSL-verbindingen biedt voor elk lidmaatschap. Recht op hun voorpagina, ze hebben veel geweldige getuigenissen en beoordelingen van toegewijde klanten bewijzen hun uitmuntendheid, evenals een directe feed van Twitter voor referenties van hun bedrijf. Ze hebben een gemiddelde responstijd van 24 minuten voor hun volledige 24/7 ondersteuning en kunnen cadeaubonnen aanbieden om UsenetBucket met je vrienden en familie te delen.

Features
UsenetBucket gelooft dat het snel, betrouwbaar en veilig is voor alle gebruikers. Ze hebben een snel groeiend netwerk vol met peering, zodat ze de meest uitgebreide verbindingen hebben doorheen Europa. Ze zijn zeer betrouwbaar en altijd online met hun programma’s en ondersteuning. Elk lidmaatschap wordt ook geleverd met SSL-verbindingen, omdat ze willen dat u weet dat uw downloads veilig zijn! UsenetBucket werkt op basis van de gebruikers. Ze verbeteren dagelijks hun diensten op basis van de beoordelingen en feedback van klanten en testers om de best mogelijke Usenet-ervaring te creëren. Ze benadrukken de feiten dat “U de touwtjes in handen hebt”, wat betekent dat u bij elk lidmaatschap een “Configuratiescherm” krijgt waarmee u veel dingen kunt doen, zoals het wijzigen van gegevens, het veranderen van emmers, het indienen van ondersteuningsverzoeken en het lezen van e-mails.

Prijzen
UsenetBucket bied drie hoofdpakketten via een eenvoudige opstartpagina met connectiviteit via e-mail of Facebook. Ze bieden het Basic Bucket-plan, het Comfort Bucket-plan en het Ultimate Bucket-plan, zoals hieronder beschreven. Ze bieden elk van deze plannen voor 30, 90 of 365 dagen, zoals te zien is op hun lidmaatschap en de pagina ‘Nu bestellen’.

Gratis proberen
Bij elke nieuwe accountinstelling kunt u UsenetBucket uitproberen met hun gratis proefversie van zeven dagen. De proef verloopt automatisch na zeven dagen of wanneer u de datalimiet bereikt. Er zijn geen verplichtingen verbonden aan het gebruik van hun gratis proefversie, aangezien u geen betalingsinformatie vooraf hoeft in te voeren.

Ondersteuning

UsenetBucket biedt een volledige 24/7 ondersteuningslijn waarvan zij trots zijn op een gemiddelde responstijd van 24 minuten. Ze hebben ook een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen, zodat u zelf kunt zoeken naar uw problemen. Vanaf hun website of via hun Control Panel kun je een supportticket indienen. Ze hebben ook een unieke zoekmachine voor probleemoplossing die zeer snel reageert op het vinden van problemen en antwoorden in het verleden.

PURE VPN – The fastest VPN of April 2019

Meer weten hoe je The Pirate Bay weer kan bereiken?